Hartelijk welkom op de website van Secundaire Arbeidsvoorwaarden® waar werkgevers en werknemers elkaar vinden!

Secundaire Arbeidsvoorwaarden® is een platform voor werkgevers en werknemers als aanvulling op de primaire arbeidsvoorwaarden.

Op dit platform bieden wij aan werkend Nederland de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse acties en aanbiedingen die worden aangeboden door verschillende bedrijven en organisaties.

Naast deze directe (financiële) voordelen zijn er uiteraard ook nog de fiscale mogelijkheden waarvan gebruik gemaakt kan worden. Kortom Secundaire Arbeidsvoorwaarden® biedt zowel werknemers als werkgevers veel voordeel!

Zoals aangegeven in het logo van Secundaire Arbeidsvoorwaarden® bieden wij werknemers voordeel voor:

- Automotive; private lease en garagebedrijven

- Notaris

- Makelaars; aankoop, verkoop en taxaties

- Uitvaartverzekeringen

- Zorgverzekeringen

- Hypotheken & schadeverzekeringen

- Woninginrichting

- Financieel Fit*

- Fiscaal & juridisch

- Mediation bij conflicten

- Pensioenen

- Overigen; reizen, vakanties, kleding, elektronica zoals huishoudelijke apparatuur en nog veel meer.

* Financieel Fit is een betaalde categorie dat alleen afgesloten kan worden door werkgevers. Binnen deze categorie staat er een team van fiscalisten, juristen, notarissen en budgetcoaches klaar om werknemers van de juiste antwoorden op hun vraagstukken voorzien. Daarnaast krijgen zij maximaal 50% korting op een uitgebreide (pensioen)check waarbij er inzicht wordt gegeven in hun financiële situatie nu en in de toekomst.

Wil jij als werkgever of werknemer ook gratis gebruik maken van dit pakket Secundaire Arbeidsvoorwaarden®? Of wil jij je aanmelden als partner voor een van de categorieën? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch op 085 - 060 72 72.