Hartelijk welkom op de website van Secundaire Arbeidsvoorwaarden® waar werkgevers en werknemers elkaar vinden!

Secundaire Arbeidsvoorwaarden biedt jou als werkgever de mogelijkheid om werknemers te vinden en te binden. Werknemers zullen sneller kiezen voor een organisatie waarbij zowel de primaire maar ook zeker secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn geregeld.

Door gebruik te maken van Secundaire Arbeidsvoorwaarden® ontvangen werknemers een direct financieel voordeel. Naast dit financiële voordeel voor de werknemers kan jij als werkgever een directe besparing realiseren op de sociale lasten door het budget van de werkkostenregeling (WKR) optimaal te benutten. Meer informatie over de WKR tref je aan op website van de rijksoverheid.

Naast het gebruik van het gratis pakket heeft Secundaire Arbeidsvoorwaarden® voor werkgevers ook een speciaal abonnement ontwikkeld namelijk “Financieel Fit’. Je kunt als werkgever ervoor kiezen om jouw werknemers financieel fit te krijgen en/of te houden. Wij hebben een team van fiscalisten, juristen, notarissen en budgetcoaches klaar staan om jouw werknemers te voorzien van de juiste informatie en hulp daar waar nodig. Bij dit abonnement behoort een korting van maximaal 50% op een uitgebreide pensioencheck waarbij zij inzicht krijgen in hun persoonlijke pensioensituatie nu en in de toekomst.

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers het meer dan wenselijk vinden als er vanuit de werkgever hulp wordt aangeboden om hen weer financieel fit te krijgen. De arbeidsproductiviteit zal toenemen als jouw werknemers financieel fit zijn. Secundaire Arbeidsvoorwaarden® neemt deze zorg volledig uit handen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Secundaire Arbeidsvoorwaarden® binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op 085 – 060 72 72.

.